Céginformáció:
Vállalkozásunk két vecsési család
összefogásával 1994-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy a
vecsési
savanyú káposzta előállítását - a
termesztéstől az értékesítésig - egy kézben összpontosítsa.
Elmondhatjuk, hogy a hőkezeléssel
tartósított, fehérborral ízesített savanyított káposztánk mind
a fajta- , mind a technológia
alkalmazásában megőrizte a hagyományokat ,és harmonikus ízével,
könnyen hozzáférhető, tartósítószertől
mentes élelmiszert biztosít fogyasztóink részére.
Cégünk 2000-ben 1700 nm-es raktár- és
irodaépülettel bővült.
2005-től üzletrész kivásárlása után,
társaságunk egy család vezetése alatt áll.
Az ezt követő beruházások során
feldolgozó gépsorunkat teljes egészében lecseréltük, ami így a
legszigorúbb minőségi követelményeknek
is megfelel.
Konzerves savanyított káposztánkra
egyedi védettséget kértünk és kaptunk.
Később elkezdtük a tasakos savanyított
káposzta és egyéb savanyúságok gyártását.
Elnyertük három multinacionális cég
sajátmárkás termékének tenderét, emellett elindult saját
márkánk megismerése is.
Csomagolási technológiánknak
köszönhetően tisztán tartósítószer mentes termékeket kínálunk
vásárlóinknak.
2009-től üzemünkben egy átfogó
átalakítás és beruházás után megkezdtük a húsos konzerves
készételek gyártását.
Célkitűzésünk:
Célunk , hogy cégünk eddig elért
gazdasági eredményeit és piaci részesedését megtartsuk, illetve
növeljük.
Ezért kiemelten figyelünk a minőségi
munkavégzésre, a korszerű technológiára, a határidős
teljesítésre, a vásárlói
visszajelzésekre, észrevételekre.
Fogyasztóink számára egészséges,
tartósítószer- és adalékmentes élelmiszert kínálunk, ami a
korszerű táplálkozás igényeinek minden
szempontból megfelel. |